تاریخچه

Responsive Image
دانشكده علوم رياضی متشكل از پنج گروه رياضی، ریاضی کاربردی و صنعتی، آمار، بیم‌سنجی و علوم داده‌ها و كامپيوتر است. اين دانشكده در سال 1370 از به‌هم پيوستن دو گروه آمار و رياضی تشكيل شد. تا آن زمان گروه آمار جزو دانشكده جامع انفورماتيک و مديريت و گروه رياضی جزو دانشكده علوم بود.

گروه رياضی از سال تحصيلی 1347-1346 در دانشكده علوم و گروه آمار از سال 1355-1356 در دانشكده جامع انفورماتيک فعاليت خود را آغاز كردند. شايان ذكر است كه موسسه آموزش عالی آمار و انفورماتيک (سابق) پس از انقلاب فرهنگی از سال 1362 در گروه آمار اين دانشگاه ادغام شده است. در سال 1378 گروه علوم كامپيوتر نيز در دانشكده تاسيس شد و اقدام به پذيرش دانشجو در اين رشته گرديد. هم‌اكنون همه گروه‌ها دارای دوره­‌های كارشناسی، كارشناسی‌ارشد و دكتری هستند.
دانلودها:
فایل نقشه طبقات دانشکده